-
מזון מעובד – אין מה להיבהל
4.8.2024גילויים חדשים הקשורים במזון מעובד ובאפשרות לתועלת התזונתית שבסיבים עמילואידים – במחקר של מדענים מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. את המחקר המוצג בכתב העת Food Hydrocolloids הובילו פרופ’ אורי לזמס, הדוקטורנטים גיל רפאל ואלון רומנו בשיתוף...
-
עדכונים שוטפים
30.7.2024שלישי, 6.8.24, 21:00 שלום לכולן ולכולם, ימים לא קלים עוברים על כולנו, והמתח מובן וידוע. הנהלת הטכניון קיימה הערב הערכת מצב ונמצאת בקשר רציף עם פיקוד העורף, גורמי הביטחון השונים ועיריית חיפה. בימים האחרונים נערך ריענון של נהלי החירום, לרבות פתיחת כל ה...
-
הקשר בין מדע להישגיות אולימפיות
29.7.2024חושבים שמחקר מדעי מעמיק יכול להעלות את הסיכוי להישגים אולימפיים? בואו לשמוע על הקשר שבין מדע לבין הישגיות אולימפית בהרצאה מרתקת בטכניון על הבר 5.8 | יום שני | 20:00 | פאב ‘הכבשה השחורה’ להרשמה לחצו כאן<...
-
שני חוקרים זכו במענקים ישומיים מטעם ERC
29.7.2024המענק, בסך 150,000 יורו לחוקר, נועד לקדם את תרגומם של מחקרים אקדמיים ליישום ולמסחור, לרבות הקמת חברת הזנק. הוא ניתן מטעם הנציבות האירופית למחקר, ERC, לחוקרים נבחרים שכבר זכו במענקי ERC בעבר. אילנה איבנובה, הנציבה האירופית לחדשנות, מחקר, תרבות, חינוך ו...