שגריר יפן בישראל וצוותו התארחו בטכניון

ב-19.6 התארח שגריר יפן בישראל – יוזוקי אראי יחד עם צוותו, נספח התרבות ד”ר יושי היגוצ’י ונציג המחלקה הכלכלית טקנורי טומוזאווה, בטכניון.  בביקורו ביקש השגריר להביע את תמיכתו בטכניון ואת שאיפתו להמשיך את שיתופי פעולה בין אוניברסיטאות וחברות ביפן לבין הטכניון ואף להרחיבם ולהעמיקם.

נשיא הטכניון, פרופ’ אורי סיון ,  סקר בפני השגריר, במבט על, את שלל הפעילויות המתקיימות בטכניון, בדגש על ייחודו של הטכניון בנוף האקדמי והחברתי ומשמעותו לכלכלה הישראלית. במהלך הביקור נידונו שיתופי הפעולה המוצלחים ובפרט המיזמים המשותפים לטכניון ולאוניברסיטת טוקושימה וחברת ניצ’יה.

משמאל לימין: פרופ' אורי סיון, השגריר יוזוקי אראי, פרופ' ליהי צלניק-מנור, ד"ר טקנורי טומוזאווה וד"ר יושי היגוצ'י

משמאל לימין: פרופ’ אורי סיון, השגריר יוזוקי אראי, פרופ’ ליהי צלניק-מנור, ד”ר טקנורי טומוזאווה וד”ר יושי היגוצ’י